Pages

HASLINDA BINTI SARIP * 012-343 9656 * email: uliulibakers@yahoo.com.my * haslinda.sarip@gmail.com * www.facebook.com/haslindasarip

Thursday, December 24, 2009

sabar jer la.....

talam tokyo & talam ubi
TQ PN ZARINI & PN SYIDA


tak tau la nape ari ni....serba tak kena jer.

talam tokyo yg Kak Ni oder...... pekat sgt, talam ubi yg Syida nak....terlembek, even kek sandwich yg Kak Ros mintak ....marble nyer tenggelam.

so.....semua nyer kena buat 2 kali. tp takpelar bak kata SIFU " ANGGAP JER TU SUME BELAJAR " yg penting bila bg kat customer diaorg puas hati.
tq kat sifu n pada "TUKANG PARUT UBI" :)

Saturday, December 19, 2009

Friday, December 18, 2009

steamed carrot cake


memang tak berapa pandai buat carrot cake. tp sebab org dah order....beranikan diri membuatnye. order pulak yg STEAMED.......

TQ DURA :)


Wednesday, December 16, 2009

Saturday, December 5, 2009

sandwich cake


lepas siapkan muffin yg KAK ATIE oder, teringin plak nak buat birthday cake 4 myself.
tp dah muak ngan kek yg penuh ngan krim.....pikir punyer pikir, inilah hasilnye.......

" KEK KUKUS SANDWICH LAPIS JEM "

Friday, December 4, 2009

muffins


500pcs chocolate muffins with almond flake ordered by KAK ATIE for doorgift

TQ :)

Saturday, August 22, 2009

chocolate moist cake


1st time mencurah ganche.....terujaaaaaaaaaaaaa tgk dia meleleh gitue.

i loikeee.....


Monday, August 3, 2009

jom buat chocolate

akhirnya dapat juga belajar buat chocolate. yeay!!!!!!

TQ KAK LIZA :)



Tuesday, July 28, 2009

Monday, July 27, 2009

Sunday, July 26, 2009

kueh raya 2009

frambozen kenari


snow almond


capuchino kissess


tart nenas


happy birthday shariza


dlm sibuk2 buat kueh...KAK FARUZ oder cupcake utk kakak ipar dia....SHARIZA
TQ .......





happy birthday :)